3/11/10

Ξεκινάμε Λοιπόν!!

Καλησπέρα!
Αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια επικοινωνίας, ανταλλαγής ιδεών, απόψεων, γνωμών με όλους τους ανθρώπους που αισθάνονται κουρασμένοι, αηδιασμένοι από την σημερινή τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας. Με όλους τους ανθρώπους που έχουν βαρεθεί να περιμένουν κάτι να αλλάξει και αποφασίζουν πλέον να βγουν μπροστά. Με όλους τους ανθρώπους που θέλουν να φωνάξουν "ΩΣ ΕΔΩ, ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ". Με όλους τους ανθρώπους που θέλουν να ακούσουν μια ελεύθερη γνώμη, με όσους θέλουν να πουν μια ελεύθερη γνώμη.
Η όλη ιδέα ξεκίνησε ύστερα από μία κουβέντα γύρω από τα γεγονότα του σήμερα, με έναν παλιό συμμαθητή μου πίνοντας καφέ. Πόσες συζητήσεις δεν έχει κάνει ο καθένας από μας με μία κούπα καφέ στο χέρι, είναι άλλωστε ο παραδοσιακότερος τρόπος για μια εκ του σύνεγγυς ανταλλαγή απόψεων.
Σε μια αποστροφή λοιπόν αυτής της συνομιλίας, του αναφέρω ότι:
 "ήρθε η ώρα ο καθένας μας χωριστά να σταματήσει να μένει απαθής γύρω από ότι συμβαίνει και να προσπαθήσει πλέον να αλλάξει τα πράγματα"
"Εγώ θα ξεκινήσω; μόνος μου;" ήταν η απάντησή του
"Ναι εσύ, εγώ, ο καθένας μας. Σκέψου μόνο ότι αν κάθε ένας από εμάς αρχίζει να εφαρμόζει στην καθημερινότητά του όλα όσα πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξουν προς το καλύτερο, δεν θα είχαμε μόνο ανθρώπους αλλαγμένους προς το καλύτερο, αλλά και μια ολόκληρη κοινωνία αλλαγμένη προς το καλύτερο."
"Πως μπορούμε να βρεθούμε όμως εγώ εσύ ο καθένας που θέλει να προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα και να αναπτύξουμε μια κοινή δραστηριότητα;"
Η απάντηση σ’ αυτήν την ερώτηση έρχεται λίγες μέρες αργότερα με την δημιουργία αυτού εδώ του blog. Από εδώ λοιπόν μπορούμε να έρθουμε σε επαφή άνθρωποι που μπορεί να μην γνωρίζονται, αλλά μοιράζονται κοινές αξίες, ιδέες, αντιλήψεις. Εδώ μπορούν να βρουν έναν κοινό τόπο άνθρωποι που θέλουν να έχουν μια Ελεύθερη Γνώμη.
Ξεκινάμε λοιπόν...!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου