13/12/10

Ανταρσία ή απλά μία ακόμα παράσταση...;

"Ανταρσία" των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σημειώθηκε σήμερα κατά την συνεδρίαση των διευρυμένων Τομέων Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Οικονομίας και Εργασίας, με αφορμή το πολυνομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις.
Ο Υπουργός Οικονομίας δέχθηκε έντονα εσωκομματικά πυρά, τόσο για την ουσία του νομοσχεδίου...
όσο και για την διαδιακασία του κατεπείγοντος με την οποία έρχεται προς ψήφιση. Ορισμένοι μάλιστα από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έφτασαν στο σημείο να καταλογίζουν στον Υπουργό έλλειμμα δημοκρατίας καθώς και ότι με τέτοια μέτρα φέρνει στα άκρα τις σχέσεις βουλευτών και κυβέρνησεις.
Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο λαός και εμείς θα περιμένουμε αύριο να δούμε κατά πόσο τα εννοούσαν όλα αυτά οι κύριοι βουλευτές και συνέπώς δεν θα ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στα εργασιακά δικαιώματα ή απλώς επαίζαν ακόμα ένα θέατρο προς τέρψιν των ψηφοφόρων...

2 σχόλια:

  1. Ποιοί θα κάνουν ανταρσία,οι βολεμένοι?Αυτοί φοράνε κομπινεζόν με στριγκάκια.Αν περιμένει απ αυτούς αντίσταση τη βάψαμε.Τελειώσαμε ως Έλληνες και ως Ελλάδα,μας έχουν υποδουλώσει για 60 χρόνια,και οι πολιτικοί μας δεν έχουν το σθένος να αντισταθούν.Μόνο ο λαός θα πρέπει να μιλήσει,μα αυτός μένει αποσβολωμένος και τρομαγμένος με αυτή τη τραγωδία που μας έφερε το καθεστώς Παπανδρέου με το μνημόνιο της ντροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγινε της ανταρσίας χθές,ένας το καταψήφισε και τον έφαγαν τα λαμόγια της ''Δημοκρατίας''.Α ρε με αυτά που γίνονται θα τρίζουν τα κόκαλα του Περικλή,του Σωκράτη και όσων ήταν πραγματικοί Δημοκράτες.Στο όνομα αυτής της έρμης της Δημοκρατίας γίνονται όλα.Πού θα πάει όμως,όλα εδώ πληρώνονται αργά ή γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή