13/2/11

Τελικά μήπως δεν είναι ανίκανοι μόνο οι της κυβέρνησης...;

Ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι το έλεγαν, τα blogs φώναζαν από την πρώτη μέρα, ο Δικηγορικός Σύλλογος το φώναζε σε ανακοίνωσή του, αλλά η προπαγάνδα των κατευθυνόμενων και εξαρτώμενων ΜΜΕ το έπνιγε.
Δυστυχώς όμως ήρθε για όλους εμάς η στιγμή της πικρής δικαίωσης. Ήταν η στιγμή που οι τροϊκανοί πέταξαν το προσωπείο του καλού σαμαρείτη και...
αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Πουλήστε ότι έχετε ήταν το μήνυμά τους στην χθεσινή τους συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σε ελληνικό έδαφος (και δεν βρέθηκε ένας να τους μαζεψει...)
Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης και των μέσων της, μεγαλόσχημες δηλώσεις περί ανεξαρτησίας της χώρας, περί κυρίαρχου ελληνικού λαού και ελεύθερης βούλησης της κυβέρνησης, ακούγονται από χθές, ξεχνώντας βέβαια πώς με το κατάπτυστο κείμενο που λέγεται μνημόνιο και στο οποίο έχουν βάλει όλοι την υπογραφή τους, όλα αυτά πάνε περίπατο. (τότε που ήταν ο κυρίαρχος λαός...; και εσύ κυρίαρχε λαέ αν ακόμα δεν έχεις διαβάσει τι γράφει, ρίξ' του μια ματιά για να καταλάβεις, κυκλοφορεί παντού...)
Προς τι λοιπόν όλη αυτή η όψιμη αντίδραση της κυβέρνησης..;
Μήπως οφείλεται απλά στο χάλασμα της μαγιάς; καθώς με την χθεσινή τους απαίτηση οι τροϊκανοί δεν έκαναν τίποτα αλλό από αυτό που έχουν υπογράψει, (οι άνθρωποι θέλουν απλά να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και με το μνημόνιο το έχουν διασφαλίσει απόλυτα) επιβεβαίωνοντας περίτρανα αυτό για το οποίο φωνάζαμε όλοι εμείς.
Μήπως σας χαλάει το σχέδιο, που μαεστρικά είχατε καταστρώσει για να κρύψετε την ανικανότητά σας;
Επείδή όμως εσείς είστε ανίκανοι να διαπραγματευτείτε θα πρέπει να βγεί στο σφυρί η δημόσια περιουσία...;
Και εσύ κυρίαρχε λαέ μέχρι πότε θα κοιμάσαι ήσυχος μέσα στην μακαριότητα της "κυριαρχίας" σου...;
Όταν φθάσουν στο σημείο να σου πάρουν το σπίτι σου...;
Τελικά μήπως δεν είναι ανίκανοι μόνο οι της κυβέρνησης...;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου