4/4/11

Όταν η συναίνεση αποτελεί πρόκληση...

Ρίχνοντας μόνο μια ματιά στα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου τύπου απογοητεύεσαι, γεμίζεις οργή, θυμό. Την ίδια στιγμή που εσύ έχεις χάσει την δουλειά σου, που έχεις δει τον μισθό σου να μειώνεται, που έχεις δει την σύνταξή σου να μειώνεται, την ίδια στιγμή που σου ετοιμάζουν ακόμα σκληρότερα μέτρα, διαβάζεις...
"...Τι συγκαλύπτει ο Υπουργός Express Service..."(Πρώτο Θέμα), "...Γιάφκα της μίζας το γραφείο του Άκη..."(Real News), ". Διαβάζεις ιστορίες για διαπλοκή και πλουτισμό των ανθρώπων, που έχουν την κύρια ευθύνη για το σημέρινο κατάντημα της χώρας, των ανθρώπων που σου επιβάλουν να σφίξεις ακόμα περισσότερο το ζωνάρι, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την δική σου κατάσταση, ζητώντας σου μάλιστα ανερυθρίαστα να συναινέσεις κιόλας από πάνω!!
Ας το βάλουν λοιπόν για τα καλά στο μυαλό τους, μέχρι να διερευνηθούν όλες αυτές οι υποθέσεις και μέχρι όλοι οι κλέφτες να καταλήξουν εκεί που τους πρέπει, στην φυλακή, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συναίνεση.
Γιατί αν δεν το καταλαβαίνουν είναι τουλάχιστον προκλητικό το να σου ζητούν συναίνεση, χωρίς προηγουμένως να υπάρξει δικαιοσύνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου