19/4/11

Η διάψευση πλεόν δεν αρκεί, περιμένουμε εξηγήσεις...

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο κύριος Πάγκαλος τα περί δηλώσεων του στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, για Τούρκους που δουλέυουν και Έλληνες που τεμπελιάζουν.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης που εκδόθηκε αργά χθές το βράδυ, "Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Παναγιότατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του Τύπου. Ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο".
Εξηγείστε μας τότε κύριε Πάγκαλε τι είναι αυτό...;

HÜRRİYET


-- THE ANT AND THE GRASSHOPPER

Greek Deputy Prime Minister Theodoros Pagkalos has said that while Turks were working hard, the people of his country idled, and now faced a financial crisis. Pagkalos, who is currently in Istanbul to celebrate the Easter feast, said that he consider Turkey as an economically and politically strong country.

(Το παρόν άρθρο εμφανίζεται μόλις κάνεις αναζήτηση στον Τούρκικο Τύπο, προς απόδειξη σας επισυνάπτουμε και την παραπομπή http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkish-press-scan-for-april-18-2011-04-18)

Το θέμα είναι σοβαρό και μετά την διάψευση του κυρίου Πάγκαλου, αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς πλέον είτε ο κύριος Πάγκαλος είτε η τουρκική εφημερίδα ψεύδονται.

Περιμένουμε εξηγήσεις και σίγουρα την κατάθεση μήνυσης του κυρίου Πάγκαλου στην τουρκική εφημερίδα για να πιστούμε για την αλήθεια των λεγομένων στην ανακοίνωσή που εξέδωσε, μιας και ο πρότερος βίος του κυρίου Πάγκαλου δεν είναι τόσο έντιμος, καθώς η ιστορία για τα "ζώα" της Οξφόρδης είναι ακόμα νωπή...











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου