1/4/11

Το ΔΝΤ φεύγει από την Ελλάδα...!!

Το ΔΝΤ φεύγει από την Ελλάδα...

Μετά τις θυσίες που πραγματοποίησαμε όλοι οι Έλληνες αυτό το διάστημα, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας και τα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μας λυπήθηκαν και μας χάρισαν το χρέος.
Ο Γιώργος έσωσε την Ελλάδα, ανακυρύχθηκε ισόβιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και απολαμβάνει μια δημοτικότητα που αγγίζει το 100%. Παράλληλα προετοιμάζει ταξίδια στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρέους για να τους δώσει μαθήματα πώς να λύσουν το πρόβλημα.
Πρωθυπουργός αναλαμβάνει η Ντόρα Μπακογιάννη χάρη στην πολύτιμη συμβολή της στην υπογραφή του σωτήριου μνημονίου (και όχι για να της φύγει ο καημός, όπως θα σπεύσουν να σχολιάσουν ορισμένοι κακεντρεχείς).
Αντιπρόεδρος στην κυβέρνησή της είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Τα λαμόγια που έχτιζαν τόσο καιρό περιουσίες με το δημόσιο χρήμα, βρίσκονται όλοι στην φυλακή.
Όλες οι δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν στην εντέλεια με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση του πολίτη, ενώ οι έννοιες γραφειοκρατεία και λάδωμα αποτελούν απλές αναμνήσεις.
Όλοι οι άνεργοι έχουν βρει δουλειά, ενώ και όλοι οι Έλληνες πλέον απολαμβάνουν τα αποτελέσματα της πολιτικής του Γιώργου Παπανδρέου, που κατέστησαν την Ελλάδα μία από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου!!

Ούτε για πρωταπριλιάτικο αστείο δεν κάνει... ε;
Καλό μήνα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου