5/5/11

Γιατί καθόμαστε ακόμα...;

Στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου διαλύθηκαν οι αμφιβολίες ακόμα και στον πιο ένθερμο οπαδό του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την παρουσία του ΔΝΤ στην χώρα μας.
Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε καμία αμφιβολία καθώς το είχαμε σχολιάσει πολλές φορές σε αυτήν εδώ την σελίδα με άρθρα μας.
Είναι όμως σίγουρα διαφορετικό ο ίδιος ο Ντομινίκ Στρος Καν να αποδεικνύει ψεύτη και πολιτικό απατεώνα τον Γιώργο Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας ότι υπόγεια προετοίμαζε την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ μήνες πρίν!
Προετοίμαζε δε την έλευση του ΔΝΤ, το ίδιο διάστημα που σε εμάς τους ιθαγενείς έλεγε...
 "λεφτά υπάρχουν" ότι η Ελλάδα δεν θα μπει στον μηχανισμό στήριξης, και άλλα τέτοια πατριωτικά, βοηθώντας παράλληλα με δηλώσεις του τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου την εκτόξευση των spread, ώστε να μοιάζει το μνημόνιο στους ιθαγενείς ως "ευτυχία", όπως είπε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.
Κανονικό δούλεμα δηλαδή και γιατί;
Μα πώς θα μπορούσαν να γαντζωθούν στην εξουσία με τα μέτρα που έπρεπε να πάρουν;
Φρόντισαν να δώσουν στην χώρα την χαριστική βολή, γιατί πριν έρθουν η χώρα είχε πρόβλημα με το έλλειμμα, δεν είχε όμως κρίση δανεισμού, να παραδώσουν την χώρα στο ΔΝΤ (αδιαφορώντας ότι εκχωρούν εθνική κυριαρχία) ώστε να πάρει όλο τα ανάθεμα για τα μέτρα και εκείνοι να εμφανίζονται ως εθνοσωτήρες!!
Τέλειο το σχέδιο, έλα όμως που τους χαλάει την μανέστρα ο ίδιος ο "σύντροφος" Ντομινίκ.
Είναι αυτές οι στιγμές που κανονικά θα έπρεπε να αναρωτηθείς πώς τολμάνε και μας δουλεύουν;
Ο ελληνικός λαός τι κάνει;
Δεν μας προκαλεί απορία όμως πώς το τολμούν και μας δουλεύουν κατάμουτρα, γιατί εμείς έχουμε πέσει σε τέτοια αφασία που ακόμα και μετά από τέτοιες αποκαλύψεις καθόμαστε ακόμα στον καναπέ μας, αντί να τους στείλουμε όλους εκεί που τους πρέπει...

5 σχόλια:

  1. Ωραία τα λες ρε μάγκα αλλά ξεχνάς κάτι. Για να τους στείλεις όπως λες πρέπει να έχεις πρώτον σύμπνοια σαν λαός. Εδώ ο καθένας είναι για την πάρτη του, δεν πάει να καίγεται το σπίτι του διπλάνου. Παράδειγμα 1 εκατ άνεργοι στον ιδιωτικό και στον δημόσιο ούτε καν μια απεργία συμπαράστασης(εδώ δεν κάνουν απεργίες για τους ίδιους). Στον ιδιωτικό απολύεται κόσμος και οι συνάδελφοι τους κάνουν μόκο και δέχονται μειώσεις για να μην απολυθούν κι αυτοί. Να το πρόβλημα και όχι οι καναπέδες όπως πολλοί πιπιλίζουν. Είμαστε παρτάκηδες τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το κυρίως άρθρο, πλην όμως θα ήθελα να ρωτήσω την εναλλακτική λύση. Δηλαδή να φύγει το ΠΑΣΟΚ και να έρθουν ποιοι; Οι γαλάζιοι Ούννοι; Νομίζω πως το πολιτικό σύστημα πρέπει να καεί μέχρι τις ρίζες του και πάνω του να χτιστεί κάτι καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό γίνεται. Κόσμος απολύεται μισθοί κόβονται δικαιώματα καταργούνται και εμείς κοιμόμαστε. Ολα έχουν σαπίσει κυριολεκτικά και μεταφορικά και δεν ανοίγει μύτη. Ρε σείς μπάς και φταίει το ψέκασμα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουδουμνάκης Δημήτρης6 Μαΐου 2011 στις 1:12 π.μ.

    Ωραία ρε μάγκα,για πες μας δηλαδή,εσύ ξεσηκώνεσαι μόνος σου?Αυτή την ερώτηση την ακούω πολύ συχνά!Για πες μου ειλικρινά,να βγω τώρα μόνος μου έξω ή θα βγείς μόνος σου εσύ?Θα σου απαντήσω λοιπόν,αν δεν υπάρχει κάποιος να σε καθοδηγήσει και κυρίως να σε εμπνεύσει δεν πρόκειται να γίνει τίποτα,και δε μιλάω φυσικά ούτε για πολιτικούς ούτε για ιδεολογίες.Αυτά έχουν αποδειχθεί όλα ψεύτικα.Πες μου λοιπόν την προτασή σου για το πως θα ξεσηκωθεί ο κόσμος.Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόταση.Και στο λέω επώνυμα,όχι ανώνυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΚΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΙΣΩΣ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή