12/7/11

Η ομάδα χάκερ Anonymous κηρύσσει πόλεμο στην κυβέρνηση (βίντεο)

Ψηφιακή επίθεση στην Ελλάδα φέρεται να ετοιμάζει η περιβόητη ομάδα χάκερ «Anonymous», και μάλιστα το ανακοίνωσε μέσω δύο ιδιαίτερα επιθετικών βίντεο που ανέβασε στο Διαδίκτυο.
Θυμίζουμε ότι οι «Anonymous» είναι μια διεθνής ομάδα από hackers που «χτυπούν» διαδικτυακά επιλεγμένους στόχους σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά το σύνθημα δίνεται από μια...
γαλλική παραφυάδα της οργάνωσης και μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν και οι υπόλοιπες υπο-ομάδες που «τρομοκρατούν» το διαδίκτυο.
Στα βίντεο, ο αφηγητής μιλά στα Γαλλικά, με ελληνικούς όμως υποτίτλους, απευθύνεται στην Ελληνική Κυβέρνηση και τα κόμματα και λέει τα εξής:

«Σας παρακολουθούμε να γκρεμίζετε και το τελευταίο ίχνος δημοκρατίας στη χώρα σας. Σας παρακολουθούμε να υπογράφετε εξωφρενικά συμφωνητικά με το ΔΝΤ και να ξεπουλάτε τις ψυχές του λαού σας για να ικανοποιήσετε τους φίλους σας, χρησιμοποιώντας παρακρατικές ομάδες σαν προβοκάτορες, σε ειρηνικές διαδηλώσεις. Σας παρακολουθούμε να επιτίθεστε σε διαδηλωτές με δακρυγόνα, πέτρες και βία. Επί αιώνες η χώρα σας ήταν το περήφανο λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού, αλλά τώρα μετατρέψατε τη χώρα σας σε παιχνιδότοπο για κερδοσκόπους».






Πηγή: http://totefteri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου