12/7/11

Πότε θα σταματήσουν οι αποδοκιμασίες κατά των βουλευτών...

Διάβαζοντας, τις αντιδράσεις των βουλευτών από τις ολοένα και αυξάνομενες αποδοκιμασίες εναντίων τους από πλευράς πολιτών, πραγματικά καταλαβαίνεις το γιατί αυτές θα πληθαίνουν, όσο περνάει ο καιρός και η κατάσταση θα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.
Όταν ακούς, κατά κύριο λόγο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να μιλάνε για φασιστικές συμπεριφορές, για...
προσπάθειες φίμωσής τους, για υποκινούμενους από τον Σύριζα, (ο οποίος πλέον θα δικαιολογείται απόλυτα να μιλάει για νοθεία στις εκλογές, καθώς με τόσους οπάδούς που του αποδίδονται θα έπρεπε άνετα να είναι πλειοψηφία!!) χωρίς να αντιλαμβάνονται την ωμή πραγματικότητα, καταλαβαίνεις ότι θα συνεχίζουν να πορεύονται ανερυθρίαστα, προκαλώντας ακόμα περισσότερο τον κόσμο!!
Σίγουρα δεν τους αναγνωρίζουμε την δυνατότητα να μπορούν να δουν μακριά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ψήφιζαν ενα μεσοπρόσθεμο πρόγραμμα, το οποίο δεν δίνει καμία ελπίδα στην χώρα, αλλά πλέον αυτοί δεν μπορούν να δούν ούτε στο ένα μέτρο!!
Αλήθεια κύριοι δεν μπορείτε να δείτε ότι αυτοί που σας αποδοκιμάζουν δεν είναι κάποιος αόρατος εχθρός της δημοκρατίας, αλλά ο νέος, τον οποίο υποχρεώσατε στην ανεργία, ο μισθωτός που σας είδε να του κόβετε το 30% του εισοδήματος του, ο συνταξιούχος που τον υποχρεώνετε να ζήσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του μέσα στην ανέχεια!!
Μα πώς να γίνει έχουμε κρίση θα πείτε...
Είναι η μόνιμη καραμέλα σας, μόνο που ποτέ δεν μας απαντήσατε πώς γίνεται η κρίση να είναι μόνο για τον λαό...;
Πώς γίνεται σε καιρό κρίσης εσείς να απολαμβάνετε ακόμα τις ίδιες παροχές...;
Πώς γίνεται σε καιρό κρίσης εσείς να συνεχίσετε να δαπανάτε τεράστια ποσά...;
Πώς γίνεται σε καιρό κρίσης να μην έχει ακουστεί από εσάς μια συγνώμη, που οδήγήσατε την χώρα στην κρίση...;
Να είστε σίγουροι κύριοι βουλευτές την στιγμή που θα κοιταχτείτε στον καθρέφτη και θα μπορέσετε να απαντήσετε σ'αυτές τις ερωτήσεις την ίδια στιγμή θα σταματήσουν και οι αποδοκιμασίες εναντίον σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου