20/10/11

Αυτό είναι πολιτική δολοφονία

Όλα έχουν ένα όριο, για όλα υπάρχει μια κόκκινη γραμμή. Για την κυβέρνηση των δοσίλογων αυτή η κόκκινη γραμμή ήρθε σημέρα. Η κόκκινη γραμμή ήταν ο θάνατος ενός 53χρονου, άνεργου οικοδόμου διαδηλωτή. Η κυβέρνηση της εθνικής μειοδοσίας αποδεικνύει πλέον, ότι μπροστά στην επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την οριστική παράδοση της χώρας στους δανειστές της, δεν λογαριάζει ούτε την ίδια την ανθρώπινη ζωή. Δεν περιμέναμε βέβαια τη σημερινή μέρα για να πειστούμε για τις προθέσεις της. Τις είχε δείξει άλλωστε, με...
αρκετά πειστικό τρόπο στα γεγονότα του Ιουνίου, όπως και σε κάθε συγκέντρωση πολιτών που ακολούθησαν το κίνημα των αγανακτισμένων. Μοναδικός της σκοπός;
Ποιός άλλος από την τρομοκρατία του κόσμου και την αποτροπή του από την προσέλευση στις συγκεντρώσεις, ώστε να μπορούν οι προδότες να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους.
Αλλά όλα όπως είπαμε και στην αρχή έχουν κάποιο όριο και το όριο αυτό το ξεπέρασε και αυτό σήμερα η κυβέρνηση των ανίκανων. Πλέον τα χέρια σας κύριε Παπανδρέου στάζουν αίμα, το αίμα του αθώου 53χρονου, που μπορεί να μην έφερε τραύματα όπως έσπευσαν να δηλώσουν οι Γκέμπελς της κυβέρνησή σας, αλλά έχασε την ζωή του από τα δολοφονικά όπλα καταστολής, για τα οποία βρίσκεται λεφτά για να προμηθεύσετε τους προστάτες σας. Τις δυνάμεις ασφαλείας, που έχουν χάσει τον ρόλο τους και από προστάτες των πολιτών κατάντησαν προστάτες του εαυτού σας και της προδοτικής κυβέρνησής σας, τους παρακρατικούς, τους ρουφιάνους, και εν γένει όλους τους κουκουλοφόρους που στέλνετε για να διαλύσουν οποιαδήποτε μορφή αγανάκτησης του ελληνικού λαού.
Ο σημερινός χαμός του ηρωικού άνδρα κύριε Παπανδρέου δεν είναι ένα ατυχές περιστατικό, που συνέβη κατά την διάρκεια επεισοδίων, όπως θέλετε να το παρουσιάσετε, αλλά είναι μια πολιτική δολοφονία, της οποίας ηθικός αυτουργός είστε εσείς και τα μέλη της κυβέρνησής σας. Δολοφονία με συγκεκριμένο κίνητρο και σχέδιο εκτελεσμένο στην εντέλεια και αν τυχόν κύριε Παπανδρέου διαφωνείτε να πάτε και εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας στα παιδιά του άτυχου άνδρα.
Αν πάλι δεν έχετε το θάρρος να το κάνετε, τουλάχιστον παραιτηθείτε, όσο είναι ακόμα καιρός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου