15/2/12

Μπράβο Αντώνη!!

Σε κόντρα όλων εκείνων που επιτίθενται στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες μέρες σχετικά με την απόφαση του να ψηφίσει το Μνημόνιο Νο2, εμείς θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Αντώνη για αυτήν του την επιλογή.
Δύο ολόκληρα χρόνια μας πιπίλιζε το μυαλό με το...
άλλο μείγμα πολιτικής με την επαναδιαπραγμάτευση και με άλλα τέτοια μεγαλόσχημα, φθάνοντας στο σημείο αρκετός κόσμος να τον πιστέψει, όπως άλλωστε μαρτυρούν και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, αναμένοντας πως σαν άλλος σωτήρας αυτός, θα κάνει ότι δεν έκαναν οι άλλοι.
Να όμως, που μέσα σε μία νύκτα ο Αντώνης αποφασίζει να αφήσει το αντιμνημονιακό λάβαρο και να γίνει μνημονιακότερος του μνημονιακού Γιωργάκη, υποστηρίζοντας όλα τα βάρβαρα και ανθελληνικά μέτρα, που περιγράφονται στο Μνημόνιο Νο2, για να μην χάσει η χώρα το ευρώ, χωρίς όμως να ενοχλείται ιδιαίτερα που χάνεται η εθνική αξιοπρέπεια, χωρίς να να ενοχλείται που χάθηκε η δική του αξιοπρέπεια, γιατί δεν δεν υπάρχει ψεύτης με αξιοπρέπεια κύριε Σαμαρά, όπως δεν υπάρχει και ισχυρή χώρα χωρίς εθνική αξιοπρέπεια.
Τουλάχιστον όμως Αντώνη πέταξες το προσωπείο του επαναστάτη νωρίς, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές σου προθέσεις και αφαίρεσες την ψευδαίσθηση από όλους όσους πίστευαν ότι είσαι κάτι διαφορετικό.
Μπράβο Αντώνη, χίλια μπράβο!!
Τώρα όσοι θέλουν ας σε τιμήσουν με την ψήφο τους και ας αναλάβουν και αυτοί το μερίδιο της ευθύνης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου