28/8/12

Μεγάλη η ζήτηση για Έλληνες μηχανολόγους-μηχανικούς στην Ευρώπη


Επιχειρήσεις από την Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία, Ολλανδία, Αγγλία, Νορβηγία και Φινλανδία αναζητούν μηχανολόγους μηχανικούς για να καλύψουν τις κενές θέσεις και έχουν επιλέξει ελληνική εταιρεία για να τους προσλάβει...

Η ελληνική εταιρεία Grecruitment αναλαμβάνει να επιλέξει τους υποψηφίους και αφού τους εκπαιδεύσει ώστε να παρουσιαστούν καλά προετοιμασμένοι τους ετοιμάζει για να περάσουν συνέντευξη με τους ξένους εργοδότες τους. Οι υποψήφιοι δεν επιβαρύνονται με οικονομικό κόστος απέναντι στην εταιρεία πρόληψης.
Μεγάλη ζήτηση προσωπικού εμφανίζουν οι κλάδοι κατασκευής μηχανών, αυτοκινητοβιομηχανίας, αεροναυπηγικής και ενέργειας.
Επίσης, απόφοιτοι μηχανολόγοι και απόφοιτοι άλλων μηχανικών κλάδων μπορούν να κάνουν πρακτική άσκηση από τρεις ως έξι μήνες στον Ευρωπαικό Οργανισμό Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας που εδρεύει στο Μόναχο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι στους κλάδους της μηχανικής ενώ υποψηφιότητα μπορούν να δηλώσουν και κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με τον όρο ότι πήραν το μεταπτυχιακό σε 2 χρόνια.
Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά αγγλικά ενώ πλεονέκτημα αποτελεί και η γνώση γαλλικών ή γερμανικών. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ως τις 31 Αυγούστου ηλεκτρονικά στον οργανισμό EPO ( Ευρωπαικό Οργανισμό Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας).
από το iefimerida.gr

Πηγή: http://www.enikolopoulou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου