7/8/12

ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ...


Μέσα στην αυγουστιάτικη ραστώνη, όπως όλα δείχνουν, άρχισε το μεγάλο ξεπούλημα '' με τη διαδικασία του κατεπείγοντος '', όπως όλοι καταλάβαμε από την εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός, ώστε να ετοιμαστεί νομοσχέδιο...
 με 77 διοικητικές πράξεις, προκειμένου να διευκολυνθεί το σχέδιο των αποκρατικοποιήσεων.
Εξάλλου, όλα πρέπει να γίνουν όπως ακριβώς τα υπέγραψαν οι Βενιζέλος -Σαμαράς, εδώ και μήνες, σε εκείνες τις επιστολές υποταγής που τόσο ύποπτα και επίμονα,  ζητούσαν οι δανειστές μας, πολύ καιρό πριν τη διπλή εκλογική αναμέτρηση.
Όλα πρέπει να γίνουν νομότυπα, '' καθαρά '' και κυρίως όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το ''έγκλημα'' πρέπει να συντελεστεί αθόρυβα, η δημόσια περιουσία πρέπει να αλλάξει χέρια, ώστε κάποια στιγμή, όταν η οικονομική κρίση υποχωρήσει, η Ελλάδα να είναι απολύτως '' γυμνή '', ανίκανη πια να ανασυγκροτηθεί και να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της. Ανίκανη, ούσα απογυμνωμένη, από το '' νέο αίμα '' που μεταναστεύει ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό και ταυτόχρονα έχοντας απωλέσει την περιουσία της και την όποια δύναμη θα της επέτρεπε να μαζέψει τα κομμάτια της και να ξαναρχίσει από την αρχή.
Το σχέδιο όμως λέει άλλα. Αυτά ακριβώς που αρχίσαμε να βλέπουμε εκείνη την ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα στο Καστελόριζο. Μέχρι τώρα βλέπαμε το τρέιλερ με τα προσεχώς, δυστυχώς για όλους μας, κυρίως όμως για την πατρίδα, κάπου εδώ αρχίζει η ταινία.
της Μαρίας Ψαράκη

από το fimotro.blogspot.gr

Πηγή: http://www.staparaskinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου