25/9/12

Ο Σύλλογος «εθελοντών αιμοδοτών-δωρητών οργάνων-σώματος» θα μεταφέρει τη φλόγα της αγάπης


Ο Σύλλογος μας συμμετέχοντας στην Πανελληνια Λαμπαδηδρομία για την Αμφικτιονία που θα γίνει στης 28-29-30 Σεπτεμβρίου στο Καναλάκι της Πρέβεζας , θα μεταφέρει την φλόγα της Αγάπης από τα γραφεία του συλλόγου μας που είναι στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου μέχρι το Καναλάκι...


Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου η ομάδα ποδηλατών του συλλόγου μας θα αναχώρηση στης 07.30 το πρωί και μέσω του Λιγοβιτσιου θα φτάσει στον Αστακό όπου θα παράδοση την φλόγα στην ομάδα εθελοντών αιμοδοτών του συλλόγου γυναικών.

Στην συνέχεια θα κατευθυνθεί ποδηλατώντας μέχρι τον Μυτικα Αιτωλοακαρνανίας και εκεί θα γίνουν εκδηλώσεις από το Πνευματικό Κέντρο και την ομάδα εθελοντών αιμοδοτών.

Στην συνέχεια μέσω της Παλαιρου θα φτάσει στην Λευκάδα όπου θα πραγματοποιηθεί λαμπαδηδρομία στην πολύ της Λευκάδας με τους ποδηλάτες του Α.Σ.Λ ΦΥΛΑΝΔΡΟΣ.

Η φλόγα στην συνέχεια θα φτάσει στην Βόνιτσα και θα γίνει και εκεί λαμπαδηδρομία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και τους ποδηλάτες

Η φλόγα θα διανυκτέρευση στην Βόνιτσα.

Στης 28 ημέρα Παρασκευή μερί της υπόγειας σήραγγας και με την συνοδεία των φίλων ποδηλατών Πρέβεζας θα φτάσει στο Καναλάκι.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο πρόεδρος

Κων/νος Μαμασούλας

Πηγή: http://www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου