30/9/12

Η ώρα της κρίσης για το γιατρό των "τυφλών" στη Ζάκυνθο


Τη Δευτέρα απολογείται ο γιατρός που «γέμισε» τη Ζάκυνθο τυφλούς αλλά και ο καρδιολόγος, Διευθυντής της μιας εκ των δύο καρδιολογικών κλινικών του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» που κατηγορείται για χρηματισμό
Όπως γράφει το...
patrastimes.gr και για τις δυο υποθέσεις η παρουσία – απολογία των γιατρών προκειμένου να απολογηθούν είναι μονόδρομος καθώς δεν προβλέπεται αναβολή ενώ η διαδικασία είναι ανεξάρτητη από την διαδικασία που ακολoυθείται σε επίπεδο δικαιοσύνης.

Επίσης σε απολογία καλείται με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ και η καρδιολόγος στο Νοσοκομείου του Πύργου που έλαβε δεκαήμερη άδεια για… ψυχολογικούς λόγους.

Το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη κλινική τις ημέρες της εφημερίας παρουσιάζεται το φαινόμενο γιατροί να παίρνουν αναρρωτικές άδειες προκάλεσε την περασμένη Παρασκευή την παρέμβαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Δ. Κατσικόπουλου, ο οποίος ζήτησε τη συνδρομή του διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΠΝΠ κ. Γρουζή προκειμένου να του διαθέσει ψυχίατρο ο οποίος μαζί με κλιμάκιο θα πήγαινε στον Πύργο να εξετάσει την …ασθενή καρδιολόγο.

Όταν το κλιμάκιο με επικεφαλής ψυχίατρο του ΠΠΝΠ έφτασε στον Πύργο, επικοινώνησε με την καρδιολόγο από την οποία ζήτησε τηλεφωνικά να του δώσει τη διεύθυνση κατοικίας για να την εξετάσει τα μέλη της επιτροπής έκπληκτα άκουσαν την καρδιολόγο να τους απαντά πως εάν θέλουν να την εξετάσουν να πάνε στην Αθήνα!

Πηγή: http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου